Efterskolernes aften

Lige efter juleferien er der Efterskolernes Aften over hele landet. Det er et åbent hus fra klokken 18:00 til 21:00, hvor du har mulighed for at fornemme den særlige aftenstemning på en efterskole.

Frøslevlejrens Efterskole byder dig også velkommen på denne særlige aften. Når du kommer til skolen, står elever og lærere klar til at byde dig og dine forældre velkomne. Eleverne giver dig en personlige rundvisning, så du kan se og opleve det dejlige område skolen ligger i. Du har mulighed for at opleve kreativiteten på de arbejdende værksteder og lærere og elever er klar til at svare på alle jeres spørgsmål.

Udforsk

Dans

I dansesalen kan du opleve nuværende elever, der viser noget af alt det, de har lært. Her kan du få en god føling med niveauet og ambitionerne i undervisningen på linjefaget.

Teater

Du vil kunne opleve små teaterøvelser, der viser, hvordan undervisningen kan foregå. Eleverne er klar på at fortælle en masse om det at lave teater, stå på scenen, nervøsiteten, karakterarbejdet og meget mere.

Musik

I musiklokalet kan du opleve energien i live-musikken, og få en snak med både musikere, sangere og undervisere omkring faget.

Lyd og lys

Kom og oplev skolens fine udstyr til både lyd og lysteknik. Her er alt hvad hjertet begærer. Nuværende elever vil fortælle om deres oplevelser ved den daglige undervisning

Film

I film vil eleverne vise dig rundt i vores produktionslokaler. Du kan både kan se vores studie, greenscreen, redigeringsrum og biograf. Her går vi ikke ned på udstyr.

eSport

Det nye og populære linjefag har sit helt eget lokale, og både lærere og elever er klar til at fortælle dig, hvad faget indeholder. Måske skal du også prøve kræfter med et af spillene?
Næste udgave af Efterskolernes Aften er onsdag den 9. januar klokken 18-21. Ses vi?