Danmark lukker

og med det også vores efterskole –

elevernes andet hjem i dette skoleår.

Vores profeti om at teatret Moulin Rouge måtte lukke blev desværre en realitet. Vi har på Frøslevlejrens Efterskole glædet os rigtig meget til at opføre vores musicalforestilling i vores nye flotte teatersal. Forestillingen Moulin Rouge, handler bl.a. om et teater, der først lukker ned pga. brand, og derefter kommer helten og redder det hele – og teatret bliver bygget op igen og (næsten) alt ender lykkeligt.

Der har heldigvis IKKE været brand i vores teatersal, men vores skole er sammen med resten af Danmarks uddannelsesinstitutioner blevet lukket ned pga. smittefare af Covid19 i foreløbig 14 dage. Så derfor er forestillingen AFLYST.

Musicalen, som skulle have været opført i uge 13, er den store flotte kulmination på lærernes og elevernes store arbejde på linjefagene, og den triste besked om, at det ikke er muligt at gennemføre forestillingerne, måtte overbringes til medarbejdere og elever onsdag aften.

Skolen er nu ved at blive tømt, og eleverne tager hjem til deres forældre. Det er et underligt tomrum, men vi er naturligvis meget forstående overfor meldingen som vi følger, men forsøger at holde modet oppe. Vi håber, at vi snart kan fylde skolen med glade teenagere, og at de drastiske tiltag vil have den ønskede virkning.

Kun fremtiden vil vise, hvornår vi kan genoptage den normale skoledag, og vi forsøger i mellemtiden, at holde eleverne til ilden med net-undervisning.

Skolen kan i hele perioden kontaktes på tlf. 74676644 eller mail post@fle-skole.dk.