Besøg os

Det er en stor beslutning at tage på efterskole. På et besøg kan du få be- eller afkræftet, om skolen er noget for dig. På et besøg kan du se på de fysiske rammer, men du kan også tale med både lærere og elever om hverdagen på skolen. Det kan forhåbentlig give dig en god mavefornemmelse.

 

Sådan gør du

Udover Efterskolernes dag og Efterskolernes aften har vi særlig åbent for interesserede på hverdage. Her har du også muligheden for at snakke med vores elever som kan fortælle om et ophold fra deres perspektiv, og det kan også være, de er klar på at dele tips og tricks, som lærerne næppe ville komme med.
Hvis du og dine forældre ikke har mulighed for at komme på en af de hverdage, er I meget velkomne til at give os et kald. Så finder vi et andet tidspunkt til et besøg.

Vi glæder os til at se dig.

 

Book besøg

Efterskolernes dag

Den sidste søndag i september hvert år er det Efterskolernes Dag. Her har du god mulighed for at besøge Frøslevlejrens Efterskole og høre om hverdagen på skolen. Det foregår mellem klokken 13.00 og 17.00, hvor der er åbent hus på alle efterskoler i hele landet.

 

Læs mere

Efterskolernes aften

Lige efter juleferien er der Efterskolernes Aften over hele landet. Det er et åbent hus fra klokken 18:00 til 21:00, hvor du har mulighed for at fornemme den særlige aftenstemning på en efterskole.

Frøslevlejrens Efterskole byder dig også velkommen på denne særlige aften. Når du kommer til skolen, står elever og lærere klar til at byde dig og dine forældre velkomne. Eleverne giver dig en personlige rundvisning, så du kan se og opleve det dejlige område skolen ligger i. Du har mulighed for at opleve kreativiteten på de arbejdende værksteder og lærere og elever er klar til at svare på alle jeres spørgsmål.

 

Læs mere

Tilmeld dig FLE

Skriv dig op til den årgang du ønsker at være elev på for at reservere plads inden du kommer på besøg og skal beslutte dig for hvilken efterskole du gerne vil på.

 

Tilmeld