et SHOW univers

Lyd og lys – sceneteknink

Lyden og lyset er helt afgørende for alle shows, koncerter og forestillinger på rejse med turné eller hjemme på efterskolens egen scene.
Er du vores kommende eventtekniker?
Ethvert teaterstykke, enhver musikkoncert eller danseforestilling har brug for lyd- og lysteknikere, der arbejder bag og omkring scenen.

Det rigtige lys skal sættes, du skal skabe den rigtige lyd og sørge for at special effects er på plads og alt fungerer og afvikles korrekt.

Hvordan kan vi med lyd og lys skabe sanseindtryk, der ‘snyder’ vores hjerne og skaber illusioner?

Det er noget af det første, vi skal beskæftige os med, for det får vi brug for, når vi skal skabe en overbevisende forårsgrøn bøgeskov eller en fugtig fangekælder.

 

Udforsk linjen

Det handler om lækker teknik og den gode historie

På Lyd&Lys kommer du til at arbejde sammen med alle de andre liniefag på skolen, og du er med på alle turneer.
Gennem flere år er en eller flere elever, gået videre ad denne uddannelsesvej.  Eksempelvis eventteknikeruddannelse. Måske er du den næste?

Samarbejde med alle øvrige linjefag

Selvom du vælger et linjefag hvor du har din særlige interesse vil du opleve stor glæde ved samarbejdet med de øvrige linjefag f.eks. ved linjefagsprojekter, turnéer, musical. Som tekniker i lyd og lys samt AV har hele tiden fokus på, at det bringer os frem mod fælles opgaver og udtryk i forbindelse med scenens samlede fortællinger.
Det handler om at skabe de bedste betingelser for skuespillet, musikken og dansen i et tæt samarbejde.
Én scene – ét samlet udtryk for øjet og øret!

SE FILM

Udforsk de andre linjer