Årskalender

Et ophold på Frøslev Efterskole er proppet med oplevelser – både på og uden for skolen. Når du om mange år tænker tilbage, vil du sikkert have svært ved at få mængden af oplevelser til at passe med et enkelt skoleår. Det er i hvert fald den tilbagemelding, vi ofte får fra gamle elever.

Oplevelser

Året igennem er der et hav af udflugter. Vi starter med en sammenrystningstur, så du hurtigt kommer til at kende dine nye kammerater.

Vi tager året igennem gerne væk fra skolen, når det har en værdi for læringen og sammenholdet. Nogle gange tager vi bussen, og andre gange er det lettere at tage cyklen. Det kan være ture i forbindelse med undervisningen, og det kan være weekendudflugter, ligesom vi af og til kan finde på at tage bussen til et aftenarrangement i det sønderjyske.

Årligt har vi to linjefagsuger. Her fordyber vi os udelukkende i linjefagene, hvor du dygtiggør dig indenfor dit område.

Året igennem venter storbyudflugt, turné og små som lange ekskursioner. Vi lover, du får oplevelser, du aldrig glemmer.


Turnéer

Selvom en storbys oplevelse kan lyde fantastisk, er turnéen en af årets højdepunkter. Det er en helt unik oplevelse. Turnéen går som regel rundt i Jylland og på Fyn.

Typisk ser mellem tre og fire tusinde mennesker vores forestillinger, der både er teaterforestilling, koncert og danseshows.

Det kan være svært at sætte sig ind i, hvad det vil sige at turnere med en forestilling, hvis man ikke har prøvet det før. Men følelsen af at stå på en scene med en masse andre, hvor resultatet virker større end summen af de deltagendes individuelle talent og kunnen, er fuldstændig fantastisk. Det er en oplevelse, du bliver høj af.

Vi glæder os til at begejstre dig!