Besøg skolen

Det er en stor beslutning at vælge efterskole. Heldigvis har I mulighed for at besøge os og høre mere om Frøslev Efterskole.

På vores besøgsdage kan I:

• Få en rundtur på skolen
  • Blive klogere på vores forskellige linjer
  • Høre vores forstander, Lasse, fortælle om livet på efterskolen
  • Slutte af med lidt at drikke og en snack, og få svar på alle jeres spørgsmål

Vælg dato og udfyld formularen nedenfor for at tilmelde jer. Vi glæder os til at se jer.

P.s. Hvis en af de udvalgte besøgsdage ikke passer jer, er I altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en alternativ dag, hvor I kan komme ud og se skolen, møde nogle af eleverne og lærerne.

NB. Der er i skoleåret 24/25 og 25/26 ikke ledige pladser med lånehest på ridelinjen. Du er velkommen til at lave en tilmelding og komme på venteliste.

Vælg dato

Besøg skolen
(forældre)

Vælg linjefag

Hvilke linjefag vil du gerne høre mere om, når du besøger os? Du kan vælge lige så mange, som du vil.

Linjefag
(valgfri)