Efterskolernes dag 2024

Den sidste søndag i september hvert år er det Efterskolernes Dag. Her har du god mulighed for at besøge Frøslev Efterskole, komme rundt på skolen og høre om hverdagen. Det foregår mellem klokken 13.00 og 17.00, hvor der er åbent hus på alle efterskoler i hele landet.

Men hvis du gerne vil besøge os på et andet tidspunkt, er du altid velkommen til at ringe og høre om mulighederne. Vi har bl.a. flere andre besøgesdage i løbet af året, samt efterskolernes aften hvor du kan møde elever og lærere på skolen.

Vi glæder os til at se dig.

En dag fyldt med indtryk

Dans

I dansesalen kan du opleve nuværende elever, der viser noget af alt det, de har lært. Her kan du få en god føling med niveauet og ambitionerne i undervisningen på linjefaget.

Læs mere om vores danselinjen på efterskolen.

Teater

Du vil kunne opleve små teaterøvelser, der viser, hvordan undervisningen kan foregå. Eleverne er klar på at fortælle en masse om det at lave teater, stå på scenen, nervøsiteten, karakterarbejdet og meget mere.

Læs mere om vores teaterlinjen på efterskolen.

Musik

I musiklokalet kan du opleve energien i live-musikken, og få en snak med både musikere, sangere og undervisere omkring faget.

Læs mere om vores musiklinjen.

Lyd og lys

Kom og oplev skolens fine udstyr til både lyd og DJ performance. Her er alt hvad hjertet begærer. Nuværende elever vil fortælle om deres oplevelser ved den daglige undervisning

Læs mere om vores linje hvor du lærer om lyddesign og elektronisk musik.

Content creator

Har du en content creator gemt i maven? Kom og bliv klogere på alt, der rimer på video, film og visuel kommunikation, og hør vores elever fortælle om dagligdagen på vores content creator-linje.

Læs mere om content creator linjen på Frøslev Efterskole her.

eSport

Det populære linjefag har sit helt eget lokale, og både lærere og elever er klar til at fortælle dig, hvad faget indeholder. Måske har du mode på at prøve kræfter med et af spillene mod vores elever?

Læs mere om vores eSport linje på Frøslev Efterskole her.

Efterskolernes Dag er søndag den 29. september 2024 fra kl. 13 – 17 . Ses vi?