Efterskolernes dag

Den sidste søndag i september hvert år er det Efterskolernes Dag. Her har du god mulighed for at besøge Frøslevlejrens Efterskole og høre om hverdagen på skolen. Det foregår mellem klokken 13.00 og 17.00, hvor der er åbent hus på alle efterskoler i hele landet.

Men hvis du gerne vil besøge os på et andet tidspunkt, er du altid velkommen til at ringe og høre om mulighederne. Vi har bl.a. flere andre besøgesdage i løbet af året, hvor du kan møde elever og lærere på skolen.

Vi glæder os til at se dig.

Udforsk

Dans

I dansesalen kan du opleve nuværende elever, der viser noget af alt det, de har lært. Her kan du få en god føling med niveauet og ambitionerne i undervisningen på linjefaget.

Teater

Du vil kunne opleve små teaterøvelser, der viser, hvordan undervisningen kan foregå. Eleverne er klar på at fortælle en masse om det at lave teater, stå på scenen, nervøsiteten, karakterarbejdet og meget mere.

Musik

I musiklokalet kan du opleve energien i live-musikken, og få en snak med både musikere, sangere og undervisere omkring faget.

Lyd og lys

Kom og oplev skolens fine udstyr til både lyd og lysteknik. Her er alt hvad hjertet begærer. Nuværende elever vil fortælle om deres oplevelser ved den daglige undervisning

Film

I film vil eleverne vise dig rundt i vores produktionslokaler. Du kan både kan se vores studie, greenscreen, redigeringsrum og biograf. Her går vi ikke ned på udstyr.

eSport

Det nye og populære linjefag har sit helt eget lokale, og både lærere og elever er klar til at fortælle dig, hvad faget indeholder. Måske skal du også prøve kræfter med et af spillene?

Efterskolernes Dag er altid sidste søndag i september fra kl. 13 – 17 . Ses vi?