Nye elevers dag

Det er en stor ting at skulle begynde på efterskole, og vi vil gerne gøre begyndelsen så nem og gnidningsfri som mulig. Derfor inviterer vi alle kommende elever og deres forældre til ”Nye elevers dag” i slutningen af maj måned.

Nye elevers dag foregår i en weekend, og her kan du hilse på dine kommende kammerater, se skolen igen og få afklaret de spørgsmål, der måtte være dukket op. Du kan også snuse lidt til dit linjefag og få en snak med dine kommende lærere.

Når du tager hjem fra dagen, er der mindre end tre måneder til du skal starte på skolen – sådan for alvor. Så håber vi, du kan tage hjem med forventningens boblen i maven, når vi siger ”på gensyn”.

Lørdag den 25. maj 2019 er vi klar til at byde elevholdet til skoleåret 2019-2020 velkommen – og er du elev på dette hold vil du modtage en invitation fra skolen.