et TEATER univers

Teaterlinjen » Teaterefterskole der udvikler dig

Teaterefterskole med musical, teaterkoncert & turné
Teater på vores efterskole giver dig udfordringer på scenen. Karakterarbejdet er vigtigt for alle roller. Glæd dig til en udvikling og erfaring gennem flere forestillinger og samarbejde med de øvrige linjefag, når vi har teaterkoncert med musik, musical, eller rejser på turne med film, lyd og lys.

Kan du lide den kildren, der er i maven inden en stor præstation?
Kan du ikke leve uden klapsalverne og suset fra publikum?
– så er Teaterlinje på Frøslevlejrens Efterskole lige noget for dig.

 

Udforsk linjen

Stå på de skrå brædder

Efterskolens Teaterlinje er for dig, der kan lide at optræde og gerne vil på scenen og lære at spille teater. Din teaterlinje giver dig det eventyrlige og magiske fællesskab, som er i enhver teatertrup.

Vi skal arbejde med teatersport, figurarbejde – hvad er det at være en anden, improvisation, dramatisk grundtræning, stunt, kropsteater, mimeteater, gøgl, akrobatik, tekster, replikker og instruktion.

Du vil gennem året få mulighed for at deltage i flere forestillinger, store som små.

Lækre faciliteter

Frøslevlejrens Efterskole har egen teatersal med scene og stort professionelt lysanlæg. Skolen har egne trådløse mikrofoner, som gør, at vi har mulighed for at øve teknikker i god tid inden forestillingerne – kort sagt vi har rigtig gode rammer for, at du kan udvikle dig.

På Frøslevlejrens Efterskole har vi hvert år besøg af mange skuespillere, der bidrager til det spændende miljø på skolen. Skolen tager også ud til professionelle forestillinger i landsdelen.

SE FILM

Udforsk de andre linjer