Roomies = venskab for livet

På Frøslevlejrens Efterskole vil du få et 2- eller 3-mands værelse. De 2 barakker er renoveret i 2016 og den sidste skal også renoveres i nær fremtid. Det er gode store værelser, og du får et skab du kan låse dine ejendele ind i samt en reol og en seng.

Dit værelse bliver dit hjem i et år, og det er her du skal sove, gå i bad, lave lektier, slappe af og hygge med vennerne. Derfor må du gerne udsmykke dit værelse, så det føles hjemligt.
Du skal selv holde dit værelse og badeværelse opryddet og rengjort, og der er sat tid af i skemaet til at sikre at det bliver gjort. Din kontaktlærer vil sørge for at du er klædt på til disse opgaver, og vil sikre en vis standard.

Venskaber på efterskolen

Uforglemmelige minder

Når du går på efterskole, er en af de største udfordringer at få det til at fungere på værelset. Hos os har du kun én værelseskammerat, du skal forholde dig til, og det kan udvikle sig til et nært venskab, som holder hele livet. Selvom I vil få jeres interne diskussioner om høj musik, badetider, oprydning, kærestebesøg med mere, så vil I også få et meget nært kendskab til hinanden og turde være sårbare og ærlige.