et MUSICALunivers

Musical[-]efterskole

…i mere end en måned!

Musicalen er skolen store årlige fællesprojekt. Et projekt som alle eleverne deltager i enten på eller bagved scenen.

I 5 uger arbejder vi intenst med opsætningen af vores store musical. Det er i denne periode, at alle sejl sættes til en musical af professionel karakter. Inden da har hele vores efterskole øvet teater, musik, dans, film samt lyd og lys på alle linjefag. Derfor bliver vores musical også på et højt fagligt niveau, og du vil huske den som det store fællesprojekt i årets løb på din efterskole.

Vi er stolte af hvert år at tilbyde en fantastik oplevelse til over 1500 mennesker.

Udforsk

Ansvar og sammenhold

Igennem dette undervisningsforløb oplever eleverne på egen krop, at de er yderst uundværlige og er meget afhængige af hinanden. I teenagealderen er eleverne konstant på scenen omkring deres eget liv. De søger – afprøver og reflekterer med sig selv, kammeraterne og de voksne. Igennem musik, sang, sceniske aktører, koreografi, sminkører osv. undervises eleverne i at udfordre nye roller og udvikle deres kreative musiske evner i en anderledes og meget professionel ramme.

Vi har brug for alle talenter

Der skal være plads til alle, både de der er gode til at danse, lave lyd, sy kostumer, lægge makeup, teknik og alle de andre vigtige ting der skal ordnes foran, på og bag scenen. Alle har en vigtig rolle. Mange vil gerne på scenen, derfor holder vi en audition for de elever som gerne vil på scenen. Alle deltagere skal prøves i skuespil, dans og sang. Det er lærerne der bestemmer rollefordelingen på denne baggrund. Ønsker du et fag, hvor du ikke kommer på scenen er det selvfølgelig også muligt idet vi både har et PR-hold, et cateringhold, et sminkehold, et kostumehold og ikke mindst et hold der sørger for den spektakulære scenografi.

SE FILM