et DANSE univers

Vi elsker at danse – gør du?

At danse er en måde at udtrykke sig og kommunikere på. Gennem en professionel og engageret undervisning kommer du til at prøve mange forskellige stilarter. På danselinjen vil du møde stilarter som Funk, Street, Hip hop, Ballet, Jazz, Contemporary, Modern Dance, Afro jazz, Disco free style og Show dance. Nogle stilarter vil vi arbejde mere med end andre, og det kan variere fra år til år. Du vil gennem undervisning og træning få udfordret dine evner indenfor dans og udvidet din horisont.

 

Udforsk linjen

Turné og danseuger

Elsker du at stå på scenen? Danselinjen arbejder hvert år på et danseshow. I tager på turné, til opvisninger og deltager i DM for efterskoler. Der er spotlight på og du får muligheden at vise alt det, du har lært. Vi sætter fokus på godt sammenhold med plads til alle – øvede som nybegyndere.
Året byder på uger, hvor du fordyber dig i dansen. Skemaet er ryddet, så det hele handler om at blive bedre til dans. Du skal være klar på at bruge en del af fritiden på at øve dig – både alene og sammen med de andre elever på danselinjen.

Du får også mulighed for at stille op til skolens årlige audition til musicalen, enten som danser, skuespiller, sanger, scenograf eller til hvad end har lyst til at lave. Det er 5 ugers hundrede procent fokus på det du er så god til. Der kommer ca 2200 mennesker til Frøslevlejrens Efterskole for at se musicalen.

 

Ambitiøse med efterskoledans

Udover muligheden for at komme ud med danseholdet og vise et eget show til diverse opvisninger og mesterskab, vil du også have muligheden for at stille op til skolens årlige audition til musicalen, både som danser, men også som skuespiller, sanger, scenograf eller hvad man ellers har lyst til at lave. Du har mange muligheder og kan i fem uger koncentrere dig hundrede procent om det du er allerbedst til. Der kommer omkring 2200 mennesker til Frøslevlejrens Efterskole for at se musicalen.

SE FILM

Udforsk de andre linjer