et DANSE univers

Danselinjen » Danseefterskole med mange stilarter

At danse er en måde at udtrykke sig og kommunikere på, og hos Frøslevlejrens Efterskole vil du gennem en professionel og engageret undervisning kommer du til at prøve kræfter med mange forskellige stilarter. På danselinjen vil du blandt andet møde stilarter som Hip hop, Ballet, Jazz, Contemporary, Modern Dance, og Show dance. Nogle stilarter vil vi arbejde mere med end andre, og det kan variere fra år til år. I løbet af året vil du blive udfordret inden for dansen og ikke blot opnå en bedre kropsforståelse, balance, smidighed og styrke, men du vil også finde din helt egen måde at udtrykke dig på igennem dansen.

Udforsk linjen

Turné og danseuger

Elsker du at stå på scenen? Danselinjen arbejder hvert år på et danseshow, som vi tager på turné med rundt i Danmark. Her er der rig mulighed for at vise alt, hvad man har lært i løbet af året og på samme tid få et endnu bedre sammenhold i dansetruppen. På danselinjen sætter vi stor fokus på at skabe et godt sammenhold, og et rum hvor der er plads til alle – øvede som nybegyndere.
Skoleåret vil byde på uger, hvor der er muglighed for at fordybe sig i dansen. Skemaet vil blive ryddet for boglig undervisning, og der vil være tid til at dykke endnu længere ned i dansens forunderlige verden. På danselinjen er vi meget ambitiøse og målrettede omkring dansen, og du får mulighed for at dygtiggøre dig uden for normalt skema.

Du får også mulighed for at stille op til skolens årlige audition til musicalen, enten som danser, skuespiller, sanger, scenograf eller til hvad end har lyst til at lave. Det er 5 ugers hundrede procent fokus på det du er så god til. Der kommer ca 2200 mennesker til Frøslevlejrens Efterskole for at se musicalen.

 

Ambitiøse med efterskoledans

Udover muligheden for at komme på turné med sit dansehold, hvor man får lov til at stå i rampelyset, så opfører Frøslevlejres Efterskole hvert år deres egen musical, hvor man får mulighed for at prøve kræfter med dans indenfor musicalens verden. Her får man i fem uger muligheden for at være en del af en stor produktion og se, hvor meget det egentlig kræver at stable en musical på benene.

SE FILM

Udforsk de andre linjer